Ko smo mi

Online shop Ogledala.rs je u vlasništvu kompanije Von Adelberg d.o.o.
Naša veb adresa je: https://ogledala.rs

Poštovani kupci,

U cilju uspešne obrade i realizacije porudžbina, ponuda i naših usluga potrebno je da posedujemo informacije korisnika (ime prezime kontakt telefon i adresu).

Naša kompanija se obavezuje da se dostavljeni podaci strogo čuvaju i dostupni su samo zaposleni kojima su podaci nužno potrebni.

Svi zaposleni u kompaniji Von Adelberg d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili jednostavniji pristup, sigurniju i udobniju kupovinu.

Društvene mreže

Podatke prikupljene na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Pinterest) obrađujemo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, interakcije i kreiranje porudžbina.
Von Adelberg d.o.o. kompanija prikupljene podatke ne deli sa trećim licima i zadržava pravo brisanja nezakonitih sadržaja, komentara mržnje, eksplicitni sadržaj i podatke koji predstavljaju krivično delo.

Dodatne informacije o pravima kupaca

 – pravo pristupa podacima koji su prikupljeni
 – pravo obustave korišćenja datih informacija
 – pravo korekcije dostavljenih podataka
 – pravo da ograniči korišćenje podataka ukoliko smatra da je procedura nezakonita

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišćenja. Von Adelberg d.o.o. obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima

Za sva pitanja, zahteve ili pritužbe u vezi sa primenom naše Politike privatnosti ili za ostvarivanje Vaših prava vezanih za zaštitu ličnih podataka, možete nam se obratiti elektronskom poštom na e-mail: office@von-adelberg.com