Kvalitet proizvodnje ogledala

Kupite najbolje evropsko ogledalo u Srbiji!

Ovde ćete pronaći nekoliko razloga zašto da kupite Vaše željeno ogledalo kod nas.

Budite oprezni kod izbora ogledala jer ima puno jeftinih i kineskih kopija na srpskom tržištu.

Posedujemo sertifikate za sve naše elektronske proizvode.

Sva naša stakla su od evropskih proizvođača i izrađena su po najvišim evropskim standardima.

Sisecam Logo
Saint Gobain Logo
AGC Logo

Nudimo i do 10 godina garancije na LED trake i rasvetu. LED traka može da se pokvari, svi to znaju, tako da promena LED trake kod LED ogledala nije samo teška, već može biti i opasna. Iz tog razloga, našim klijentima nudimo ekskluzivnu uslugu. Pored dve godine garancije, dajemo garanciju da ćemo besplatno zameniti LED traku Vašeg ogledala. Na Vama je samo da kupite novu LED traku. Popravka, kompletna provera i čišćenje ogledala su besplatni. Jedan metar standardne LED trake košta samo 390 din. U prve dve godine, svaka popravka je potpuno besplatna, uključujući i sve komponente.

Proizvedeno u Srbiji

 

Sva naša ogledala su napravljena u Srbiji. Posetite našu proizvodnju i uverite se sami u kvalitet naših ogledala.
Svaki kupac koji poseti naš prodajni salon ostvaruje pravo na 5% popusta na kupovinu.

Danas postoji toliko mnogo drugih „proizvođača” koji se pretvaraju da imaju svoju proizvodnju, a u stvari preprodaju kineska ogledala i jeftine kopije. Zatražite adresu njihove proizvodnje ili da ih posetite i nećete dobiti nikakav odgovor od njih ili ćete sami pronaći adresu u Kini, što znači da se radi o klasičnom dropshipping-u, već ćete posle 6 meseci imati samo kinesko LED ogledalo i oštećenu LED traku.

Informišite se ovde bedž
5% popusta bedž
10 godina garancije bedž

Faktura kao garancija proizvoda i

UVEK tražite fakturu! Jedino tako možete biti sigurni da imate potpunu garanciju na Vaš proizvod. LED ogledala imaju do 250 svetlosnih tačaka i više. Prekidači, LED drajveri, konektori, svi ovi delovi mogu da se pokvare.  Zatražite našu 10-godišnju garanciju na LED rasvetu.
LED ogledalo sa ravetom je samo ogledalo, ukoliko ne kupujete originalna LED ogledala kod nas!

Da bismo ispunili standarde nemačke regulacije rasvete, u našem timu imamo vodećeg nemačkog inženjera koji se brine za proizvodnju i kvalitet.

Naše LED trake su veoma jake i imaju jače osvetljenje od standarndnih LED traka. Da bismo ispunili najviše standarde ugrađujemo najbolju moguću LED traku sa 100-120 svetlosnih tačaka po metru i visokim CRI nivoom iznad 80. Ovo obezbeđuje veoma jako osvetljenje i boju originalnog svetla. Ovo je važno za sigurnost Vaših očiju. Nizak CRI može da prouzrokuje dodatni pritisak na Vaše oči i može da izazove sindrom kompjuterskog vida (Office Eye Syndrome).

Ne kupujte jeftine kineske kopije, kupite originalno VON ADELBERG® ogledalo i dugo uživajte u Vašem idealnom ogledalu.

VON ADELBERG® je nemački brend poznat po kvalitetu i pouzdanosti u celoj Evropskoj uniji.
Dokaz kvaliteta je činjenica da se 80% naših proizvoda prodaje u salonima nameštaja i salonima kupatilske galanterije svuda po Evropi.