Načini plaćanja

Plaćanje po predračunu (virman)

Kod izbora plaćanja po predračunu, po završetku kupovine, na e-mail adresu će vam stići ponuda sa svim potrebnim podacim za uplatu. Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom ili uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, kao i prenosom sredstava za pravna lica.
Proizvodnja ogledala počinje nakon što uplata bude vidljiva na izvodu banke.

Minimalni obavezni iznos koji se uplaćuje preko uplatnice iznosi 50% ukupne cene ogledala.
Ukoliko odjednom uplatite celokupan iznos porudžbine, isporuka je besplatna.
Plaćanje opštom uplatnicom se može izabrati prilikom kupovine ogledala po meri, ogledala iz standardne ponude, ogledala sa ramom ili setova ogledala.

Podaci za popunjavanje predračuna:

Svrha plaćanja: Plaćanje internet porudžbine
Primalac:  “Von Adelberg” d.o.o. Aleksandra Popovića 5, 11080 Beograd, Zemun-Altina
Broj računa: 155-33924-88
Poziv na broj: Broj porudžbine
 

Plaćanje pouzećem (gotovinski u trenutku isporuke)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje robe kuriru prilikom isporuke / dostave.
Prilikom preuzimanja poručene pošiljke, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti, kuriru naše partnerske kurirske službe AKS.
Plaćanje pouzećem se može izabrati jedino prilikom kupovine ogledala na akciji.

Sve navedene cene proizvoda su izražene u RS dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja, ako nije navedeno drugačije (primer akcija i posebnih pogodnosti). Cene važe za jedan komad, ukoliko nije navedeno drugačije.

U internet prodavnici su prikazane redovne i akcijske cene, kada je proizvod na nekom posebnom sniženju. Redovne cene su maloprodajne cene, koje su objavljene u zvaničnom cenovniku kompanije Von Adelberg d.o.o. Osnova za izračunavanje visine uštede ili visine popusta su zvanične maloprodajne cene.

U internet prodavnici je redovna cena označena crnom bojom. Akcijska cena je označena crvenom bojom. Kada je proizvod na akciji, redovna cena je precrtana.