Ogledala sa ramom - Ogledala sa okvirom

Ovde ćete pronaći sve modele ogledala sa ramom i ogledala sa okvirom iz našeg aktuelnog asortimana.
Ogledala možete dizajnirati po Vašim merama i željama, u dimenzijama 400 mm – 1000 mm.
Mogućnost prodaje rama bez ogledala.
Ukoliko Vas interesuju ogledala standardnih dimenzija, pogledajte našu standardnu ponudu LED ogledala ili želite da dizajnirate i poručite LED ogledalo po Vašim merama i željama, pogledajte našu ponudu LED ogledala po meri a ukoliko Vas interesuju setovi dekorativnih ogledala, pogledajte našu ponudu setova dekorativnih  ogledala.

Ogledala sa ramom po meri su posebno izrađeni komadi enterijera koji kombinuju personalizaciju, stil i funkcionalnost.
Ova ogledala se izrađuju prema specifičnim zahtevima i željama, pružajući jedinstveni dizajn i estetski dodatak prostoru.

Svako ogledalo sa ramom ima posebno dizajniran ram koji ga okružuje.
Ramovi se izrađuju od visokokvalitetnog PVC materijala (imitacija drveta) i mogu imati različite završne obrade, boje ili dekorativne detalje.

Ogledala sa ramom po meri mogu se kreirati u različitim oblicima i veličinama, prilagođavajući se prostoru u kojem će se koristiti.
Mogu se postaviti u različite prostorije kao što su dnevne sobe, hodnici, kupatila ili bilo koji drugi prostor gde je potrebno ogledalo sa personalizovanim dizajnom i okvirom.

Osim svoje estetske privlačnosti, ogledala sa ramom po meri pružaju i praktičnost.
Ona služe kao funkcionalni komad za refleksiju i dodatno osvetljenje prostora, istovremeno pružajući i estetski dodatak koji može transformisati enterijer.

Ogledala sa ramom po meri su savršen izbor za one koji žele da imaju jedinstven komad enterijera sa personalizovanim dizajnom.
Sa svojim posebno izrađenim ramovima, ova ogledala kombinuju stil, funkcionalnost i personalni pečat u prostoru.