Česta pitanja i odgovori

Opšta pitanja

1. Koliki je trošak dostave?

a. Prilikom kupovine na našem sajtu:

Napomena – Zbog pregovora sa kurirskim službama trenutno nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku i preuzimanje je moguće lično u našem prodajnom salonu na adresi Aleksandra Popovića 5, 11080 Beograd, Zemun-Altina.
Vrsta robe za koju ne vršimo standardnu isporuku su: ogledala po meri dimenzija većih od 1000 mm.
Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno zahteve isporuke, nakon poručivanja kontaktiraće Vas neko od naših prodavaca kako bismo dogovorili uslove i način preuzimanja robe.

2. Gde mogu da saznam dimenzije proizvoda?

Obratite pažnju na padajući meni “opcije” koji se nalazi tačno ispod cene svakog proizvoda na našem sajtu. U padajućem meniju opcije, videćete sve dostupne dimenzije/boje za artikal koji Vas interesuje. Kada kliknete na željenu dimenziju, prikazaće vam se i cena za tu dimenziju. Dimenzije svakog proizvoda su takođe istaknute i u sekciji “dodatne informacije” koja se nalazi na kraju opisa svakog proizvoda.

3. Kada da očekujem dostavu poručenih proizvoda?

Porudžbina bude uglavnom dostavljena u roku od 7-10 radnih dana. Izuzetak su proizvodi koji trenutno nisu na zalihama ili se proizvode po posebnoj porudžbini (veličina po meri, ugradnja dodataka kao što je LED Buetooth Panel itd.), za koje operater potvrđuje mogući datum isporuke (30-45 radnih dana). Isporuka se ne vrši vikendom, a kurir obavezno poziva da najavi termin dostave.

4. Da li račun važi kao garancija prilikom kupovine Von Adelberg proizvoda?

Da, naravno.

5. Da li mogu lično da preuzmem svoju internet porudžbinu?

Da, Vašu porudžbinu možete lično preuzeti u našem izložbenom salonu na adresi:
Aleksandra Popovića 5
11080 Beograd, Zemun-Altina

6. Obeležio/la sam kao način plaćanja plaćanje po predračunu.
Na koji račun se vrši uplata?

Kod plaćanja po predračunu, na Vaš e-mail ćemo, po prijemu porudžbine, poslati predračun / uplatnicu sa svim podacima za uplatu. Zahtev za predračun / uplatnicu možete uputiti i putem call centra 060/666-79-04 ili mail-a info@von-adelberg.com.

7. Do kada važe akcije objavljene na internet stranici www.ogledala.rs?

Redovne akcije traju uglavnom mesec dana, a tačan rok je naznačen banerima. Ako želite da iskoristite akciju, možete poručiti artikal sa odloženom isporukom, ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da paket primite dok traje akcija.

8. Da li za kupovinu više proizvoda dobijam dodatni popust?

Za posebne popuste na količinu, možete nam se obratiti putem call centra 060/666-79-04 ili mail-a info@von-adelberg.com

9. Da li Vaše proizvode mogu da kupim samo kod Vas ili i kod nekih drugih trgovaca?

Von Adelberg veleprodajni partneri, nemaju u svojoj ponudi sve naše artikle. Za deo asortimana koji imaju u ponudi, ne garantujemo iste cene kao kod nas na sajtu. Sve naše proizvode možete lako i jednostavno kupiti u našim radnjama ili u našoj online prodavnici.

10. Kakva sve testiranja radite na Vašim proizvodima?

Svi naši proizvodi poseduju CE i RoHS sertifikate, što znači da su izrađeni u skladu sa najstrožim evropskim kriterijumima koji garantuju da se u našim proizvodima ne nalaze bilo kakve štetne materije.